skip to Main Content

Cookie og dataindsamling

Denne hjemmeside anvender cookies

Cookies bruges til at forbedre hjemmesiden og give dig den bedste service. Nogle cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere hensigtsmæssigt, mens andre cookies udelukkende bruges til at forbedre din brugeroplevelse, når du navigerer rundt på hjemmesiden. Hvis du ikke tillader, at vi bruger cookies kan der være visse funktioner og sider som ikke fungerer som forventet.

Der anvendes funktionelle cookies til at huske dine “login-oplysninger”, sørge for sikkerhed, mens du evt. er logget ind samt sikre, at hjemmesidens indhold har et ensartet udseende.

Hjemmesiden anvender også ydelsesmæssige cookies til at forbedre hjemmesidens ydelse ved at reducere indlæsningstiden samt forbedre brugeroplevelsen på smartphones, tablets og computere.

Sidst bruges der også målrettede cookies til at gøre det muligt for dig at dele og synes om indhold. Målrettede cookies kan også anvendes til at tilpasse evt. annoncering.

Vores formål med brugen af cookies er:

  • At sikre at hjemmesiden er tilstrækkelig hurtig at bruge og gennemse informationer
  • At automatisere funktioner på baggrund af specifikke handlinger foretaget på hjemmesiden
  • At huske brugernavn og adgangskode, så dette ikke skal gøres hver gang du besøger hjemmesiden
  • At aktivere en service, der genkender din computer, så diverse oplysninger ligger gemt på den pågældende enhed
  • At analysere data for at finde frem til, hvordan du bruger online selvbetjeningsydelser, så vi kan forbedre dem
  • At overvåge handlingsmønstre og indsamle adfærdsdata fra de besøgende til optimering og målretning indhold på hjemmesiden

Ønsker du at SLETTE dine cookies, kan du finde anvisninger i din browser ved at klikke på “Hjælp” i browserens menu. Du kan også få flere oplysninger om cookies, og hvordan du administrerer dem på www.aboutcookies.org (engelsk).

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Facebook pixels

Websitet gør brug af Facebook pixels til at få en bedre forståelse for den besøgende trafik og derved kunne optimere oplevelse på hjemmesiden. Facebook pixels kan benyttes til målrettet marketing via Facebook. 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Move2Peak Academy, skal du rette henvendelse på info@move2peakacademy.dk eller telefon 32 10 82 82. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Back To Top